Lezhjani i martuar me miliarderen kineze bef ason me deklaraten per shqiptaret: Ja cfare me kerkojne cdo dite..!!

Lezhjani i martuar me miliarderen kineze bef ason me deklaraten per shqiptaret: Ja cfare me kerkojne cdo dite..!!Mëngjesin e sotëm në emisionin “Ëake Up” ishte i ftuar modeli dhe sipërmarrësi shqiptar, Rolando Lekaj, i cili prej 8-vitesh jeton në Hangzhou, Shanghai. Lekaj e ka nisur karrierën në Shqipëri dhe më pas e ka vijuar në Kinë. Prej vitesh ai ka investuar për punën e tij si sipërmarrës në Pekin e më pas është njohur me bashkëshorten e tij Teresa e cila është sipërmarrëse e famshme në të gjithë botën, jo vetëm në Kinë. Gjatë bisedës me moderatorin e njohur, Isli Islami, Rolando ka folur për jetën e tij private si dhe për vendimin për t’i dhuruar Shqipërisë 300.000 maska mbrojtëse në këtë periudhë pan demie kor ona vir us.
I pyetur nga Isli se çfarë e shtyu të ndante jetën me një vajzë nga Kina, Rolando u përgjigj: “Kina është i vetmi vend që na përshtatet me zakonet tona. Dhe këtu, ashtu si në Shqipëri nëse ta japin besën e mbajnë”. Ndërkohë një muaj më parë, ai së bashku me bashkëshorten e tij dhuruan për Shqipërinë 300.000 maska mbrojtëse, 100 mijë për spitalin Lezhë, Bashkinë dhe Drejtorinë e Policisë dhe 200 mijë për spitalin Nënë Tereza në Tiranë.

I pyetur për këtë nismë ai u shpreh: “Zemra dhe gj aku im i përkasin Shqipërisë. Maskat i sollëm jo sepse kanë munguar në Shqipëri, por si një nismë që rrodhi nga zemra ime dhe nga dashamirësia e nuses time. Ne dëshironim t’i vinim në ndihmë bluzave të bardha që po rre zikojnë me ar mikun. Fatmirësisht qeveria shqiptare i ka marrë masat në kohë, pasi mund të pë sonim fatin e Italisë fqinje, Amerikës, Indisë etj. Në këtë situatë që po jetojmë nuk dimë si mund të zgjohemi nesër, ndaj mos e merrni si lojë por tregohuni sa më të kujdesshëm”. Rolando Lekaj ka ndërmarrë shpesh nisma për të ndihmuar njerëzit në nevojë dhe ata që e njohin e përgëzojnë, por ka dhe nga ata persona që duket se e kanë bezdisur atë: “Pas daljeve të mia televizive ndodh shpesh që më shkruajnë dhe më kërkojnë lekë borxh për të bërë pushime apo për të blerë shtëpi”.

Related Posts

Donald Trump Shot At Political Rally In Attempted Assassination: See Video

Donald Trump was at a rally in Butler, Pennsylvania when a gunman fired at the former president. He was in the middle of a speech. The first…

At the age of 34, she was considered by many to be an experienced driver. There was nothing to suspect, however, on that cursed day, something terrible happened!

Courtney Ann Sanford, 34, renowned as an adept driver, met an unexpected end on a day that started like any other. While on the road, she felt…

My Boyfriend Criticizes How I Run My Home but Refuses to Move Out

Living with a partner can be great for companionship and support, but it can also be challenging when you have different lifestyles. This is what one woman…

Huge loss. A widely beloved star has passed away today in horror car accident

Teenager Brooklyn Horan and 35-year-old Tyson Jemmett were the two people who tragically died. When Horan and Jemmet’s car crashed into a river at the Arcadia Road…

My Husband Got a Paternity Test on Our Daughter and It Came Back Negative, but I Never Cheated

This story shows that unbelievable things can happen in real life. A woman’s world was turned upside down after her husband decided to take a random paternity…

A beloved celebrity passed away in a horrific vehicle accident this morning.

Just hours before he passed away, an NFL football hopeful who was killed in a car accident on Saturday morning posted a heartbreaking last post. Just hours…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *