“Marr 400 litra qumësht dele në ditë”/ Merrni shembull nga djali vlonjat: Iu bëj thirrje të rinjve të…

“Marr 400 litra qumësht dele në ditë”/ Merrni shembull nga djali vlonjat: Iu bëj thirrje të rinjve të…
Kelmend Kojdheli nuk ka emigruar si bashkëmoshatarët e tij, por ka vendosur të punojnë në fermën e familjes në fshatin Llakatund të Vlorës.
Kina
Katër kapanoneve për rritjen e shpendëve u kanë shtuar edhe një stallë për dele. Ndërtimi i stallave u bë me paratë e familjes por dhe fondi i AZHBR-së. Rreth 350 dele të sjella nga Spanja prodhojnë 400 litra qumësht në ditë. Në këto ferma, si te pularia ashtu dhe te stalla e deleve janë punësuar banorë nga zonat përreth.

Kelmendi i bën thirrje të rinjve: “që mos largohen nga Shqiperia sepse edhe ketu ka punë për të gjithë“. Kërkesa e tregut për qumështin e deles por dhe mishit ka bërë që të ndërtohen stalla të reja dhe moderne në zonën e fshatit Llakatund të njësisë administrative Shushicë.

Related Posts

Donald Trump Shot At Political Rally In Attempted Assassination: See Video

Donald Trump was at a rally in Butler, Pennsylvania when a gunman fired at the former president. He was in the middle of a speech. The first…

At the age of 34, she was considered by many to be an experienced driver. There was nothing to suspect, however, on that cursed day, something terrible happened!

Courtney Ann Sanford, 34, renowned as an adept driver, met an unexpected end on a day that started like any other. While on the road, she felt…

My Boyfriend Criticizes How I Run My Home but Refuses to Move Out

Living with a partner can be great for companionship and support, but it can also be challenging when you have different lifestyles. This is what one woman…

Huge loss. A widely beloved star has passed away today in horror car accident

Teenager Brooklyn Horan and 35-year-old Tyson Jemmett were the two people who tragically died. When Horan and Jemmet’s car crashed into a river at the Arcadia Road…

My Husband Got a Paternity Test on Our Daughter and It Came Back Negative, but I Never Cheated

This story shows that unbelievable things can happen in real life. A woman’s world was turned upside down after her husband decided to take a random paternity…

A beloved celebrity passed away in a horrific vehicle accident this morning.

Just hours before he passed away, an NFL football hopeful who was killed in a car accident on Saturday morning posted a heartbreaking last post. Just hours…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *