“Dosja rozë”/ Çfarë u dhuron presidenti Meta dashnoreve tani që orën “Seiko” e zbuloi Monika?!

“Dosja rozë”/ Çfarë u dhuron presidenti Meta dashnoreve tani që orën “Seiko” e zbuloi Monika?!
Kushdo që e njeh Presidentin e Republikës tonë ia di dobësinë që ka për gazetaret dhe orët e markës Seiko. Edhe atëhere kur peshonte shumë, edhe tani që ka hequr gjysmën e stomakut dhe është holluar, Ilirit i shkon goja lëng sa herë ka përballë një gazetare. Sidomos nga ato ambiciozet që nuk e kursejnë veten kur vjen puna për ndonjë përfitim, i madh a i vogël qoftë.
Në çdo kohë dhe post ku ka qenë, fiksimi i Metës nuk ka ndryshuar. Kur në zyrën e tij mbërrin një kërkesë për intervistë, ish- kryeministrit i shfrenohet fantazia prej mashkulli që për herë të parë ka parë femër me sy në moshën 25 vjeçare.
Në kushtet e tundimit të papërmbajtshëm ai, si fillim, u bën një telefonatë pronarëve të medias që do intervistën dhe u kërkon të mos i dërgojnë gazetare të mërzitshme dhe të shëmtuara.Në këmbim të intervistës duhet një gazetare e mirë. Punë e madhe se jo të gjitha ia varin. Defiçencat seksuale të presidentit përmbushen disi, edhe thjeshtë duke parë dhe dëshiruar me sy. Ama nëse planet shkojnë siç duhetMeta i merr masat në kohë reale. Për të qenë në lartësinë e duhur, Iliri ka gjithmonë në dispozicion një njeri, të cilit kur i bie telefoni ka vetëm një detyrë: të shkojë me vrap në një dyqan të besuar orësh dhe të blejë një të markës Seiko.

Kush e di se prej çfarë lloj fiksimi, sa herë që një gazetare ia var, Iliri i dhuron një orë të tillë.
Vetëm se historitë me Seiko janë bërë aq popullore sa tashmë e dinë të gjithë. Edhe vetë zyrtarisht-bashkëshortja, Monika Kryemadhi. Madje që kur e mori vesh këtë fiksim të të shoqit, gjëja e parë që Monika u shikonte gazetareve kur i takonte, ishte ora. Ajo i tregonte edhe tradhtitë e të shoqit. Prej orës së dorës e hëngri kohë më parë edhe gazetarja me emrin Mira që sot drejton një portal që ia ka bërë dhuratë lali Eri.

Askush nuk do ta kishte marrë vesh kurrë që Mira kishte kaluar nga zyra e Metës, pa kishte mbyllur ca halle fisi, punësime kushërinjsh dhe të mira materiale për vete, nëse nuk do të mbante në dorë një Seiko. Që rastësisht ia pa në dorë Monika, e cila pa ia përtuar hiç, – meqë i kishte ardhur majë hundës me këtë punën e Seikos, – ia bëri të qartë, edhe në sy të njerëzve të tjerë, se e dinte që Mira orën e kishte peshqesh prej “asaj veglës” së të shoqit.
Kuptohet që Mira nuk e deshi veten dhe Seiko-n nuk e vuri më kurrë në dorë. Ama batuta e bëri punën e vet. Mira dhe skuadra e “dhuratave Seiko” nuk e shijuan më orën në publik.E ndërkohë që Monika vazhdon të jetë vigjilente, Iliri me keqardhje ka ndërruar markë. Por jo formulë. Për arsye që një dreq e di se cila është, Presidenti vazhdon të dhurojë ora për çdo dashnore që kap. Vetëm se nuk është më Seiko.
I ndryshon sipas rastit dhe kujton me nostalgji kohën kur Seiko-t e bukura shkonin në destinacion

Related Posts

Bob Newhart, legendary comedian, dead at 94

Bob Newhart, whose stammering, deadpan unflappability carried him to stardom as a standup comedian and later in television and movies, has died, according to a statement from…

Another loss for the Bryant family

Joe Bryant, the father of the legendary NBA player Kobe Bryant, has tragically passed away at the age of 69. The news of his passing was confirmed…

Why You Should Always Put A Spoon Of Sugar In Your Backyard Before Leaving The House

Some of us are not so keen about bees, they feel that they just bother us and disturb our lovely picnics, but in reality, these little insects…

Beloved actor dies at 37 after being shot in Los Angeles

There are a lot of tributes to the late General Hospital star Johnny Wactor from family members and other actors. The 37-year-old man was shot and killed…

Our thoughts and prayers go out to Jon Bon Jovi and his family for their tragic loss

JON The mother of Bon Jovi, Carol Bongiovi, died three days before her 83rd birthday. After Carol died on Tuesday at Monmouth Medical Center in Long Branch,…

World famous singer found dead unexpectedly this morning at 48

Adrián Olivares, who used to be in the boy band Menudo, has died. He was 48 years old.His family, friends, and bandmates from Menudo confirmed his death…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *