A E Dini Se Gjyshi I Edi Ramës Kishte Rrëm.Byer Gjyshën E Tij Dhe Kishin Fjetur 6 Muaj Në Ho.Tel Të Fshehur?!

A E Dini Se Gjyshi I Edi Ramës Kishte Rrëm.Byer Gjyshën E Tij Dhe Kishin Fjetur 6 Muaj Në Ho.Tel Të Fshehur?!
Kryeministri Edi Rama i ftuar në E Diell ka zbu.luar detaje të paditura më parë për je.tën e tij dhe të gjyshërve.
I pyetur nga moderatori Edi Manushi, Rama tregoi hist.orinë e pabe.sueshme të gjyshërve të tij, si u njohën dhe vësht.irësitë që kaluan për të qenë bashkë.“Gjyshi im ishte i lidhur me lëvizjen për hapjen e shkollave, kur gjyshi im do bënte studimet e larta, dhe shkoi në Itali. Dhe kur zbret nga anija me një veturë Alfa Romeo, dhe aty i ati kuptoi që gjithë paratë i kishte bërë rrush e kumbulla, dhe nx.ehet dhe i thotë s’ke punë më me mua. Ai mbeti në Durrës
Ai ishte i apasionuar pas veturave, dhe kujdesej për të gjitha makineritë e Bashkisë së Durrësit. Vjen festa kombëtare, Naltmadhënia bën atë ritualin e festës dhe priste të gjithë VIP-at. Ia merr kryetari i Bashkisë me atë makinë dhe Naltmadhënia i bërtet dhe i thotë kështu harxhohen paratë e taksave? Kryetari i Bashkisë i thotë që Naltmadhëni nuk është makina ime por e shoferit tim. Dhe Ahmet Zogu e sheh dhe i thotë ok nga tani e tutje do jesh shoferi im me atë makinë. Në një nga ata daljet sheh dhe fiksohet pas gjyshes dhe kështu duke i bërë serenata. Po familja nuk e pranonte në asnjë mënyrë. Gjyshi e rrë.mben gjyshen me Alfa Romeo nga Shkodra në Durrës. Gjyshja i thotë pa u mar.tuar nuk fut.em në shtëpinë tënde. Kështu kanë qëndruar 6 muaj në ho.tel në Durrës. Emrin e pagëzimit e kam Paulin,” tha Rama.

Related Posts

Our thoughts and prayers go out to Jon Bon Jovi and his family for their tragic loss

JON The mother of Bon Jovi, Carol Bongiovi, died three days before her 83rd birthday. After Carol died on Tuesday at Monmouth Medical Center in Long Branch,…

World famous singer found dead unexpectedly this morning at 48

Adrián Olivares, who used to be in the boy band Menudo, has died. He was 48 years old.His family, friends, and bandmates from Menudo confirmed his death…

I Left My Fiancé at the Altar Over a Last-Minute Prenup Demand

Here is the Story:Wedding days are meant to be happy, full of love, and dreams of a future together. But sometimes, things don’t go as planned. Today,…

BREAKING: CÉLINE DION’S HEARTBREAKING

Her older sister, Claudette, expressed concern over Céline’s condition, revealing that she “doesn’t have control over her muscles.” Despite her unwavering work ethic and desire to return…

America’s most famous personality found dead at her home in Manhattan

The famous sex and relationship expert Ruth Westheimer has died. She was 96 years old.As Dr. Ruth, the famous therapist and radio show host gave sexy advice…

WILLIE NELSON TRAGEDY

Willie Nelson’s life, marked by heartbreak and tragedy, reflects the depth of his music. He candidly shared, “There’s good money in sadness,” a philosophy born from personal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *