Sekreti poshtë bunkerit atomik në qendër të Tiranës (dhe historia e mbi 700 mijë të tjerëve)

Ditët e fundit që kur Presidenti rus Vladimir Putin ka përmendur mundësinë e ndonjë sulmi me ar.më bër.thamore, e gjithë bota është kapur në vështirësi dhe panik, për shkak të pasojave që ka ajo lu.ftë, por dhe për shkak të mungesës së informacionit se si mund të mbrohesh.

Shqipëria edhe pse larg këtij konflikti nuk është e përjashtuar nga asnjë situatë eventuale sulmi.r a jemi ne të përgatitur për t’u mbrojtur?

Tuneli i Ministrisë së Brendshme është ndërtuar mes viteve 1981 dhe 1986 dhe mund të konsiderohet si një nga “veprat e mëdha” të fundit të kryera nga regjimi komunist në kuadër të projektit të bunkerizimit që kishte filluar në fillim të viteve ’70 e që çoi në ndërtimin e 700 mijw bunkerëve të madhësive të ndryshme në të gjithë vendin.

Bunkerët ishin të tre llojeve ndërtimi: faqe mali, ndërtesa dhe gropa. Bunkeri i Ministrisë së Brendshme është i llojit “gropë”.

Related Posts

Beloved legendary TV host passed away this morning

The host of TENNESSEE Crossroads is being remembered after his death on Monday. It was announced on the show that Elmore had died at the age of…

ROYALS IN MOURNING. Tragic moment for Prince & Princess

A little more than a day after their son-in-law died, Prince and Princess Michael of Kent put on a brave face and went to a memorial. Around…

I’ve Been To Cracker Barrel 100’s of Times, But Never Knew This

If you’ve ever been in a Cracker Barrel restaurant, you know that all the restaurants in this chain offer the same theme and consistently good food regardless…

Bob Newhart, legendary comedian, dead at 94

Bob Newhart, whose stammering, deadpan unflappability carried him to stardom as a standup comedian and later in television and movies, has died, according to a statement from…

Another loss for the Bryant family

Joe Bryant, the father of the legendary NBA player Kobe Bryant, has tragically passed away at the age of 69. The news of his passing was confirmed…

Why You Should Always Put A Spoon Of Sugar In Your Backyard Before Leaving The House

Some of us are not so keen about bees, they feel that they just bother us and disturb our lovely picnics, but in reality, these little insects…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *