Me shum gjasa keni qarë / 5 filmat shqiptarë që na kanë bërë të derdhim lot duke i ndjekur

U ndjemë papritur të përmalluar për filmin, teatrin, muzikën, artistët dhe kuturën e para viteve 90 dhe fëmijërinë tonë, ndaj vendosëm që përmes një serie artikujsh të përditshëm të rikujtojmë të shkuarën, figurat e mëdha të artit shqiptar por dhe traditat e vjetra. Mirë se vini në ‘Javën e nostalgjisë shqiptare’!

Zemra e nënës
Filmi flet për një grua të moshuar të cilën e luan aktorja e madhe Tinka Kurti. Ajo jeton vetëm dhe në këtë vetmi përfytyron nipërit dhe mbesat duke i kthyer në kukulla e duke biseduar çdo ditë me ta.

Vjen një çast dhe të gjithë fëmijët afrohen për t’i marrë pasurinë. Por ajo nuk ka çfarë tu japë përveç kukullave. Në fund të filmit tregohet sesi trashëgimtarët duke kërkuar pasurinë shqyejnë njëri-tjetrin.

Ky film na ka bërë për të qarë të gjithëve dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe kur një aktore si Tinka Kurti e ka luajtur në perfeksion duke e përcjellë tek publiku vetminë dhe dhimbjen e gruas së moshuar, të braktisur nga fëmijët.

Related Posts

Our thoughts and prayers go out to Jon Bon Jovi and his family for their tragic loss

JON The mother of Bon Jovi, Carol Bongiovi, died three days before her 83rd birthday. After Carol died on Tuesday at Monmouth Medical Center in Long Branch,…

World famous singer found dead unexpectedly this morning at 48

Adrián Olivares, who used to be in the boy band Menudo, has died. He was 48 years old.His family, friends, and bandmates from Menudo confirmed his death…

I Left My Fiancé at the Altar Over a Last-Minute Prenup Demand

Here is the Story:Wedding days are meant to be happy, full of love, and dreams of a future together. But sometimes, things don’t go as planned. Today,…

BREAKING: CÉLINE DION’S HEARTBREAKING

Her older sister, Claudette, expressed concern over Céline’s condition, revealing that she “doesn’t have control over her muscles.” Despite her unwavering work ethic and desire to return…

America’s most famous personality found dead at her home in Manhattan

The famous sex and relationship expert Ruth Westheimer has died. She was 96 years old.As Dr. Ruth, the famous therapist and radio show host gave sexy advice…

WILLIE NELSON TRAGEDY

Willie Nelson’s life, marked by heartbreak and tragedy, reflects the depth of his music. He candidly shared, “There’s good money in sadness,” a philosophy born from personal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *