”Kam qepur këpucë kur isha gjimnaziste”/ Monika Kryemadhi: Kur u’a tregoj fëmijëve këtë gjë, nuk më besojnë

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për integrim Monika Kryemadhi, e ftuar mbrëmjen e sotme në ‘Goca dhe Gra’ ka diskutuar rreth rolit të femrës dhe rëndësisë së saj në shoqëri.

Monika zbuloi punën e parë që ka bërë kur ka qenë gjimnaziste.“Fëmijët të kthehen në momentet që janë momente të vështira dhe të kryqëzojnë’ duke na thënë se për fajin tuaj ndodhi kjo. unë i them nuk keni faj, faj kam unë që vij e ju puth në darkë se ka edhe nga ato që punojnë edhe natën dhe mezi arrijnë të hajnë bukë. Në gjimnaz kam qepur këpucë, në 92 dhe të fitoje ishte diçka shumë e madhe dhe kur jua thua fëmijëve të thonë është kohë tjetër ajo.

Fëmijët punojnë dhe është diçka e mirë se e para vlerësojnë lekun dhe harxhimet. Mund të kenë qejf të tre të ndjekin hapat në politike.Era do të bëhet avokate ndërsa djali studion për shkenca politike por më studiuese është e madhja Bora, e ndjek politikën shumë.”

Ndër të tjera, Monika tha se në këtë mandat, ka më shumë gra në pushtet por pesha e tyre është më e vogël sesa duket.Ajo shtoi se një ndër gabimet e saj më të mëdha ka qenë dëshira për të qenë e pavarur politikisht nga bashkëshorti ilir Meta, dhe ky i fundit do t’ja përmendë këtë gabim edhe pasi të vdesë, pasi ky gabim i kushtoi humbjet në zgjedhje.

Related Posts

Beloved legendary TV host passed away this morning

The host of TENNESSEE Crossroads is being remembered after his death on Monday. It was announced on the show that Elmore had died at the age of…

ROYALS IN MOURNING. Tragic moment for Prince & Princess

A little more than a day after their son-in-law died, Prince and Princess Michael of Kent put on a brave face and went to a memorial. Around…

I’ve Been To Cracker Barrel 100’s of Times, But Never Knew This

If you’ve ever been in a Cracker Barrel restaurant, you know that all the restaurants in this chain offer the same theme and consistently good food regardless…

Bob Newhart, legendary comedian, dead at 94

Bob Newhart, whose stammering, deadpan unflappability carried him to stardom as a standup comedian and later in television and movies, has died, according to a statement from…

Another loss for the Bryant family

Joe Bryant, the father of the legendary NBA player Kobe Bryant, has tragically passed away at the age of 69. The news of his passing was confirmed…

Why You Should Always Put A Spoon Of Sugar In Your Backyard Before Leaving The House

Some of us are not so keen about bees, they feel that they just bother us and disturb our lovely picnics, but in reality, these little insects…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *