Fëmijë i birësuar? Blendi Fevziu tregon si qëndron e vërteta

Ai është një prej emrave më të njohur në Shqipëri që përmendet shpesh për profesionin, por rrallë për jetën private. Në media qarkulloi lajmi se Blendi Fevziu është i adoptuar dhe ka ndërruar mbiemrin nga Bregasi në Fezviu.

Gazetari vendosi ti japë fund këtyre spekulimeve duke treguar të vërtetën në emisionin “Mos i fol shoferit”, ku tha:“Ky është një vend shumë i çuditshëm. Shtëpinë atëherë llogariteshin me kurora dhe në shtëpinë ku rrinim kishim një dhomë më tepër, në të cilën fusnim qeraxhinj. Komunizmi fuste qeraxhinj nëpër dhoma dhe në momentin që qeraxhiu doli dhe ne e morëm shtëpinë, u kujtua dikush që të thoshte se këta kanë një dhomë tepër në shtëpi. Pra meqënëse kanë një dhomë tepër, duhet t’ju fusim një qeraxhi tjetër. Atëherë unë u mora në përkujdesje nga daja i mamit, që jetonte po me ne, në mënyrë që ai që ishte i pamartuar, të kishte një ngarkim që të kishte një dhomë më vete. Kjo ishte një histori.” / sot.com.al

Related Posts

Prayers for Clint Eastwood

Christina Sandera, who died at the age of 61, was Clint Eastwood’s longtime partner. The two met at Clint’s restaurant in Carmel-by-the-Sea in 2014 and quickly became…

The most beloved actor dies at 90 surrounded by family after dementia battle.

James B. Sikking, an actor, has died at the age of 90 after a long battle with dementia. Sikking died at his home in Los Angeles. He…

The Big Bang Theory star suddenly died today

Bob Newhart, an actor and comedian who was probably best known for his parts in Elf and Legally Blonde, has died at the age of 94. Bob…

Top Chef Masters star dead at 49 after freak ‘drowning accident’

Naomi Pomeroy, a chef who won awards, has died at the age of 49. Friends confirmed that the former Top Chef Masters contestant had died.The woman was…

Singer electrocuted to death at concert after he got wet from hugging fan. The video is hard to watch

A SINGER has died in a freak accident on stage after he was electrocuted during a live show. Brazilian rocker Ayres Sasaki, 35, died when a fan…

The person Donald Trump loved the most passed away today

Newscaster Lou Dobbs has died at the age of 78. Trump is sad about his death and calls him an “incredible talent.” It was well known that…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *