Dashuria Nuk Njeh Moshe Per Gaz Pajen Dhe Bashkeshorten E Tij. Ja Sa Vite Diference Kane Gazi Dhe Iva…

Dashuria Nuk Njeh Moshe Per Gaz Pajen Dhe Bashkeshorten E Tij. Ja Sa Vite Diference Kane Gazi Dhe Iva…
Dashuria nuk njeh moshe per Gaz Pajen dhe bashkeshorten e tij. Ja sa vite diference kane Gazi dhe Iva
ktori i humorit, Gaz Paja dhe partnerja e tij Ira lidhën kurorë më 1 qershor të 2019. Ndonëse pak kush di informancione për lidhjen e tyre apo jetën private disa detaje kanë mundur të zbulohen pas martesës së çiftit.
Fillimisht u zbulua se bjondja bukuroshe që i ka rrë mbyer zemrën yllit të “Portokalli” ështe me origjinë nga Dibra, ndërsa tani është zbuluar edhe një tjetër fakt: diferenca e madhe e moshës mes dyshes.Aktori sipas informacioneve që rezultojnë në Internet ka lindur më 27 Shtator të 1978-ës, kështu këtë për pak muaj pritet të mbush 43 vjeç.

Nga ana tjetër Ira, tashmë bashkëshortja e tij, sipas të dhënave që mund të mblidhen nga Instagrami i saj rezulton se në Dhjetor të 2016-ës është diplomuar në Universitetin Aleksandër Moisiu Durrës, e kështu mosha e saj eshtë tek 26-27 vjeç.

Pra Gazi dhe Ira vërtetojnë dhe njëherë shprehjen se dashuria nuk njeh moshë sepse mes tyre ka një diferencë prej më shumë se15 vite

Related Posts

Our thoughts and prayers go out to Jon Bon Jovi and his family for their tragic loss

JON The mother of Bon Jovi, Carol Bongiovi, died three days before her 83rd birthday. After Carol died on Tuesday at Monmouth Medical Center in Long Branch,…

World famous singer found dead unexpectedly this morning at 48

Adrián Olivares, who used to be in the boy band Menudo, has died. He was 48 years old.His family, friends, and bandmates from Menudo confirmed his death…

I Left My Fiancé at the Altar Over a Last-Minute Prenup Demand

Here is the Story:Wedding days are meant to be happy, full of love, and dreams of a future together. But sometimes, things don’t go as planned. Today,…

BREAKING: CÉLINE DION’S HEARTBREAKING

Her older sister, Claudette, expressed concern over Céline’s condition, revealing that she “doesn’t have control over her muscles.” Despite her unwavering work ethic and desire to return…

America’s most famous personality found dead at her home in Manhattan

The famous sex and relationship expert Ruth Westheimer has died. She was 96 years old.As Dr. Ruth, the famous therapist and radio show host gave sexy advice…

WILLIE NELSON TRAGEDY

Willie Nelson’s life, marked by heartbreak and tragedy, reflects the depth of his music. He candidly shared, “There’s good money in sadness,” a philosophy born from personal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *