Aktori Astrit Çerma: Ç’më gëzoni që rrëzuat të vdekur Enverin kur keni 31 vjet që mbani gjallë “Sa-leh vrerin” dhe turpin që Shqipëria po vdes!

Aktori Astrit Çerma: Ç’më gëzoni që rrëzuat të vdekur Enverin kur keni 31 vjet që mbani gjallë “Sa-leh vrerin” dhe turpin që Shqipëria po vdes!
Aktori i njohur Astrit Çerma, ka reaguar i revoltuar pas publikimit të disa fotove në media, ku tregohej jeta në kohën e komunizmit.
“Disa gazeta të disa demokratëve të thekur seç na nxjerrin disa fotografi me ca dyqane buke, me ca njerëz të hutuar, me ca karroca, me ca sheshe e rrugë me parrulla, për të na rrëfyer se ç’lanet ishte koha e Enverit.

Një propogandë idiote “tëpkë” siç bëhej në atë kohën e komunizmit për vendet kapitaliste.

Thjeshtë: Një propogandë anti-komuniste me mjete komuniste…

Hapini albumet e asaj kohe, hapini. Do të shihni uzina, fabrika, kombinate, hidroçentrale, ushtri, marinë, pilotë, shkolla, teknikume, institute, universitete, do të shihni art, kulturë, shëndetsi, e tjera e tjera e tjera e tjera.

Po. Edhe nëse merrni mundimin, po me këtë mënyrën propogandistike tuajën, at’herë bëni ca krahasime për këtë kohë sot me kohën e atëhershme.

P.Sh: Me prindër “të lumtur” që vdesin të braktisur nga fëmijët, me novojtoresh të shkollave të mesme mbushur me shiringa droge, me vrasje, përdhunime, e rrahje në mes të ditës, me TV ku kurvërohet me shale, gjokse, me seks, të njejta me banalitete kafshëshe tjera, e tjera, e tjera, e tjera, e tjera, e tjera…

Ajo kohë nuk fshihet me palaçollëqe të tilla, sepse, nuk mund të fshihen 50 vjetë nga jeta e një kombi. Jo.

Ajo kohë zbërdhehet, dhe pa tjetër do të vijë një ditë që do të zbërthehet nga studiues, analistë e politikanë të pablerë me interesat që i detyron, i josh apo i blenë, ose i kërcënon koha e sotme t’u qavarraviten politikanëve të sotëm që “zanatin” e kanë mësuar dhe e mësojnë nga veprat në seri të atij që si sot e vite më parë e “rrëzuan”.

Ç’më gëzoni që rrëzuat të vdekur Enverin kur keni 31 vjet që mbani gjallë sa-leh vrerin”, shkruan i revoltuar ai.(Aktorët shqiptarë)

Related Posts

Bob Newhart, legendary comedian, dead at 94

Bob Newhart, whose stammering, deadpan unflappability carried him to stardom as a standup comedian and later in television and movies, has died, according to a statement from…

Another loss for the Bryant family

Joe Bryant, the father of the legendary NBA player Kobe Bryant, has tragically passed away at the age of 69. The news of his passing was confirmed…

Why You Should Always Put A Spoon Of Sugar In Your Backyard Before Leaving The House

Some of us are not so keen about bees, they feel that they just bother us and disturb our lovely picnics, but in reality, these little insects…

Beloved actor dies at 37 after being shot in Los Angeles

There are a lot of tributes to the late General Hospital star Johnny Wactor from family members and other actors. The 37-year-old man was shot and killed…

Our thoughts and prayers go out to Jon Bon Jovi and his family for their tragic loss

JON The mother of Bon Jovi, Carol Bongiovi, died three days before her 83rd birthday. After Carol died on Tuesday at Monmouth Medical Center in Long Branch,…

World famous singer found dead unexpectedly this morning at 48

Adrián Olivares, who used to be in the boy band Menudo, has died. He was 48 years old.His family, friends, and bandmates from Menudo confirmed his death…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *