Shqiptari Xhuljo Imeri mahniti jurinë greke në ‘The Voice’: Në Greqi nuk ndjej paragjykim se jam shqiptar

Shqiptari Xhuljo Imeri mahniti jurinë greke në ‘The Voice’: Në Greqi nuk ndjej paragjykim se jam shqiptar
Unë jam këngëtar producent, i rritur dhe i lindur në Gjirokastër dhe së fundmi kam shkuar në Greqi. Përformanca ime u prit shumë mirë, ia dola që t’i ktheja të katërta karrige në The Voice. Në Greqi është më e lehtë të bësh art. Nuk është e thjeshtë si emigrant pasi kam pasur uljet dhe ngritjet e veta. Edhe gjuha ndikon, por e mira është sipas eksperiencës sime njerëzit e duan muzikën dhe i vlerësojnë ata që përformojnë bukur, por shkon mirë. Për muzikën që bëj unë, nuk është aq e prekshme nga masa në Shqipëri. Është një miks zhanerash por jam i kënaqur me kaq.’- tha Imeri.

Në emisionin ‘Studio Live’ me gazetarin Arbër Hitaj, Imeri u shpreh se dëshirën për muzikën e ka trashëguar nga familja.

‘Edhe unë si gjithë familjarët e mi dua të interesohem dhe të futem më thellë. Plus është pasion është diçka që unë marr frymë.’– u shpreh ai.

Related Posts

Our thoughts and prayers go out to Jon Bon Jovi and his family for their tragic loss

JON The mother of Bon Jovi, Carol Bongiovi, died three days before her 83rd birthday. After Carol died on Tuesday at Monmouth Medical Center in Long Branch,…

World famous singer found dead unexpectedly this morning at 48

Adrián Olivares, who used to be in the boy band Menudo, has died. He was 48 years old.His family, friends, and bandmates from Menudo confirmed his death…

I Left My Fiancé at the Altar Over a Last-Minute Prenup Demand

Here is the Story:Wedding days are meant to be happy, full of love, and dreams of a future together. But sometimes, things don’t go as planned. Today,…

BREAKING: CÉLINE DION’S HEARTBREAKING

Her older sister, Claudette, expressed concern over Céline’s condition, revealing that she “doesn’t have control over her muscles.” Despite her unwavering work ethic and desire to return…

America’s most famous personality found dead at her home in Manhattan

The famous sex and relationship expert Ruth Westheimer has died. She was 96 years old.As Dr. Ruth, the famous therapist and radio show host gave sexy advice…

WILLIE NELSON TRAGEDY

Willie Nelson’s life, marked by heartbreak and tragedy, reflects the depth of his music. He candidly shared, “There’s good money in sadness,” a philosophy born from personal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *