Ja si reagon mjekia kur ia kujtojnë qe eshte mbesa e Enver Hoxhes/ Heshtje dhe…

Ja si reagon mjekia kur ia kujtojnë qe eshte mbesa e Enver Hoxhes/ Heshtje dhe…
Ja kush nuk guxon të hajë hudhër përgjatë viteve njerë.zit i kanë përdorur hudhrat si i laç për të para ndaluar apo trajtuar sëmundje të ndryshme mirë po nëse nuk e keni ditur janë pesë lloje të njer.ëzve të cilët nuk duhet të hanë hudhra.
Valbona Hoxha është mbesa e ish-diktotrit Enver Hoxha. Valbona është mjaft aktive në profilin e saj në Instagram, ku janë të rasta rrallet që ajo publikon një foto të saj.Ajo është mjeke psikoterapiste, edhe profili i saj ka na qendër shërbime psikologjike.

Qe prej kur publikoi foton e saj në profilin “e punës” duket se i është rritur edhe aktiviteti dhe ndjekësit shqiptar komentojnë postimet e saj. Këto të fundit sigurohen që shumë shpesh t’i kujtojnë se eshtë mbesa e ish-dikt otrit Enver Hoxha dhe gjithashtu të shfryjnë në profiline saj gjithë brengën që i ka mbetur nga komuzimi.

Por çfarë bën Valbona me këto komentues? Reagimi i saj është heshtja ose me sakt injorimi. Ajo nuk i kthen asnjëherë koment, ndryshe nga ç’bën me komentues të tjerë të cilat flet për tema të ndryshe që nuk kanë të bëjnë me paraardhësit e saj. Valbona është mjaft interaktive me ndjekësit e saj, por ata që i flasin për Enver Hoxhën thjesht “nuk i sheh”, nuk i përgjigjet dhe as nuk i fshin nga aty. Siç i shihni edhe në screenshot-et e bashkangjitura.

Related Posts

Prayers for Clint Eastwood

Christina Sandera, who died at the age of 61, was Clint Eastwood’s longtime partner. The two met at Clint’s restaurant in Carmel-by-the-Sea in 2014 and quickly became…

The most beloved actor dies at 90 surrounded by family after dementia battle.

James B. Sikking, an actor, has died at the age of 90 after a long battle with dementia. Sikking died at his home in Los Angeles. He…

The Big Bang Theory star suddenly died today

Bob Newhart, an actor and comedian who was probably best known for his parts in Elf and Legally Blonde, has died at the age of 94. Bob…

Top Chef Masters star dead at 49 after freak ‘drowning accident’

Naomi Pomeroy, a chef who won awards, has died at the age of 49. Friends confirmed that the former Top Chef Masters contestant had died.The woman was…

Singer electrocuted to death at concert after he got wet from hugging fan. The video is hard to watch

A SINGER has died in a freak accident on stage after he was electrocuted during a live show. Brazilian rocker Ayres Sasaki, 35, died when a fan…

The person Donald Trump loved the most passed away today

Newscaster Lou Dobbs has died at the age of 78. Trump is sad about his death and calls him an “incredible talent.” It was well known that…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *